Peter en de Vliegmachien

De kindertheater voorstelling van Peter en de Vliegmachine is ontstaan in 2006 en sindsdien hebben er vele kindertheaters plaatsgevonden kris kras door Nederland. De kindervoorstelling wordt gespeeld door Peter Weetutbeter en Vince Vliegmachien, vandaar de naam “Peter en de Vliegmachien” afgekort ook wel:  “PedV”. De kindervoorstelling is speciaal gemaakt voor kinderen in de belevingswereld van 4 tot 8 jaar.

De kindervoorstelling kenmerkt zich door interactie, snel schakelen, humor en eigen geschreven liedjes. Een kindertheater waarbij het verboden is stil te zitten en dat geschikt is voor ieder evenement. Of u nu een activiteit organiseert voor de basisschool of tijdens de jaarlijkse braderie, succes verzekerd!

Het begint al als Vince komt binnengevlogen. Hij is net geland bij u op locatie en vraagt zich af waar zijn maatje Peter blijft.
Als Peter eindelijk binnen is, kan de kindervoorstelling van start gaan.
Een fantastisch avontuur begint en aan de kinderen de belangrijke taak om zo goed mogelijk op te letten en mee te doen, zodat er ook een goede afloop plaatsvindt.

Er zijn 2 mogelijke voorstellingen te boeken:
1.       De Grote Tovershow
2.       De verdwenen zak van Sinterklaas

Ieder kindertheater wordt voorzien van geluidsinstallatie en decor en kan gemakkelijk worden aangepast om in uw evenement te passen.
Ook krijgt u een promotiepakket dat bestaat uit een cd, posters en een kleurplaat. Deze kleurplaat kunt u gebruiken om een kleurplatenwedstrijd te organiseren.